Offerte?

PET-vilt op kantoor

De Tacito PET-vilt panelen en tegels zijn de ideale akoestische oplossing voor ieder kantoor. Of je nu gaat voor wanddecoratie, plafonddecoratie, scheidingspanelen of printpanelen: de Tacito-producten van PET-vilt gaan visuele afleiding tegen en dempen lawaai en rumoer. Zo creëer je een rustige en mooie kantoorruimte, waarin iedereen gefocust en productief kan werken. 

Verbeter de akoestiek in kantoren en vergaderruimtes

Luidruchtige collega’s, geklets, telefoontjes of een galmend digitaal overleg: geluidsoverlast is een veelvoorkomend probleem op kantoren en in vergaderruimtes. De harde wanden en plafonds van kantoren reflecteren al dit geluid en versterken dus het lawaai. Door de slechte akoestiek kunnen werknemers zich minder goed concentreren en door de afleiding van het geluid zijn ze minder nauwkeurig. Dit verhoogt de stress en verlaagt de productiviteit. 

Reduceer geluidsoverlast in jouw bedrijf

Met de Tacito-producten van PET-vilt hoef je geen genoegen te nemen met geluidsoverlast in je kantoor en je vergaderruimte. Onze wanddecoratie, plafonddecoratie, scheidingspanelen, bureauschermen en printpanelen van PET-verbeteren de akoestiek met oog voor design en duurzaamheid. Ze absorberen geluid en creëren een gezonde en productieve werkplek zonder afleiding. 

Advies op maat

Wil je een akoestisch advies op maat voor jouw bedrijf? Wij adviseren je graag over een effectieve én aantrekkelijke oplossing. Ben je op zoek naar het totaalplaatje en wil je het graag uit handen geven? Dat kan bij Tacito. Wij werken samen met architecten en interieurbouwers om jou te ontzorgen.