Offerte?

PET-vilt op school

PET-vilt leent zich perfect voor gebruik op scholen en universiteiten. Groot voordeel van PET-vilt is namelijk dat het de akoestiek in de ruimte verbetert en het helpt om omgevingsluid te absorberen. Onmisbaar op leerpleinen bijvoorbeeld, waar leerlingen zelfstandig moeten leren en waar tegelijk groepjes samenwerken aan een opdracht.

Verminder geluidsoverlast op school

Veel scholen en universiteiten kampen met lawaai in klaslokalen, sportzalen en kantines. De harde wanden en plafonds van schoolgebouwen reflecteren geluid en versterken dus het lawaai. Door de slechte akoestiek kunnen leerlingen en studenten, maar zeker ook leerkrachten zich minder goed concentreren en zijn ze sneller afgeleid.

Voor een goede ontwikkeling moeten leerlingen op school ongestoord kunnen leren. Daarom is het van belang dat kinderen in een school geen last hebben van afleidende geluiden. Tacito helpt om het probleem van geluidsoverlast te verminderen.

De akoestische oplossing voor scholen

De wanddecoratie, plafonddecoratie, scheidingspanelen en printpanelen van PET-vilt verbeteren de akoestiek in de school met aandacht voor design en duurzaamheid. Ze gaan visuele afleiding tegen en dempen lawaai en rumoer. Met PET-vilt creëer je een rustige en mooie school, zonder afleiding. Een werkplek waar de leerling geconcentreerd kan leren, terwijl de leerkracht gefocust zijn werk kan doen.

Advies op maat

Wil je een akoestisch advies op maat voor jouw school? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag over een effectieve én aantrekkelijke oplossing. Om jou compleet te ontzorgen, kunnen we het totaalplaatje verzorgen, waarbij we samenwerken met architecten en interieurbouwers.