Offerte?

Akoestische scheidingspanelen

Wil je privacy creëren en tegelijk de akoestiek verbeteren in een ruimte? De akoestische scheidingspanelen van PET-vilt (ook wel PET-felt) zijn een geweldige oplossing voor kantoren, scholen, restaurants en hotels. De scheidingspanelen verminderen overprikkeling door geluid en visuele afleiding en zorgen voor een productieve plek met privacy.

Vandaag de dag zijn er veel open omgevingen. Denk aan de kantoortuinen en leerpleinen op scholen. Hoe mooi het ook is, vaak geeft het veel visuele en akoestische afleiding. Dit zorgt al snel ervoor dat je minder productief bent. De akoestische scheidingspanelen van PET-vilt lossen dit probleem op. De wandpanelen absorberen geluid en creëren rust en privacy om ongestoord te kunnen werken en leren.

De voordelen op een rij:

  • Je creëert rust & privacy
  • De schermen absorberen geluid
  • Ze elimineren visuele afleiding
  • Je voegt design toe aan de ruimte

Bestel akoestische scheidingspanelen

 

Ontwerp jouw akoestische scheidingswand

Niet alleen schermt het akoestische vloerscherm rumoerige omgevingen af, maar je voegt ook design toe aan de ruimte. Het akoestische scheidingspaneel van Tacito kun je volledig aanpassen naar wens. Kies een kleur en design uit de Tacito-collectie of maak gebruik van de vrijheid om zelf te ontwerpen.Kies uit de Tacito selectie of personaliseer je scheidingspaneel.

...of kies uit onze patronen

Afmeting: 1200 x 2400 mm
Dikte: 9 mm
Gewicht per paneel: 5472 gram
Aantal per set: 1 stuk 

Alle specificaties verwijzen naar enkelvoudige producten en niet naar veelvouden, tenzij anders aangegeven. Door de aard van het materiaal en het snij- en fabricageproces, kunnen er kleine maat­afwijkingen optreden. Aangepaste opties beschikbaar op aanvraag. Scheidingspanelen worden per stuk verkocht en plat verzonden.

Bestel akoestische scheidingspanelen

Gerhard

"Wil je advies op maat voor de akoestische aankleding van jouw ruimte? Wij helpen je graag met oog voor design en duurzaamheid."

Gerhard veldhuizen