Offerte?

Pottery Direct 

Nieuwbouw heeft volop voordelen, maar kampt ook met een veelvoorkomend probleem: een slechte akoestiek. Door het gebruik van harde materialen voor de vloeren, wanden en plafonds heb je vaak last van een vervelende galm in je nieuwe huis of bedrijfspand. Dit ervoeren ze ook bij Pottery Direct in hun nieuwe bedrijfspand in Barneveld. Ze schakelden Tacito in voor verschillende oplossingen met PET-vilt.

Pottery Direct is een internationale specialist in het maken en importeren van keramische bloempotten. Voor hun nieuwe pand op bedrijventerrein de Harselaar-Zuid in Barneveld hebben ze gekozen voor een inspirerend interieur met PET-vilt, waarin wit de boventoon voert.

Inspirerend interieur

Wit saai voor het interieur? Pottery Direct bewijst het tegendeel. Door te werken met verschillende grafische patronen creëren ze met wit PET-vilt een tijdloos podium voor hun kleurrijke pottencollectie.

Patronen van PET-vilt

Toen Pottery Direct een nieuw bedrijfspand kreeg voor het kantoor en de showroom, wisten ze al vrij snel een ding zeker. Ze wilden het laten voorzien van akoestisch PET-vilt. Met een nieuw pand met veel harde materialen én een product dat van zichzelf al hard is, was de som snel gemaakt. Er moest wat gedaan worden om de akoestiek te verbeteren en ze vroegen Tacito om mee te denken.

We hebben gekozen voor wandvullende panelen van PET-vilt, die we tegenover elkaar hebben ingezet. Dit dempt de galm door de vele harde materialen die dit pand rijk is. Zo kan het team van Pottery Direct hier in alle rust werken en met klanten afspreken. Voor een stijlvolle look hebben we verschillende grafische patronen in het PET-vilt gesneden.

 

Prikbord van PET-vilt

Naast de wandpanelen hebben we brochuredisplays gemaakt van PET-vilt en een wand in de spreekkamer voorzien van kleurvast zwart PET-vilt, dat dienstdoet als prikbord. Bij Pottery Direct hebben ze hierop al hun creativiteit losgelaten en er met touwtjes kaartjes aan gespannen voor een super leuk en origineel eindresultaat.