Offerte?

Voorbeelden van PET-vilt

Natuurlijk kunnen wij je vertellen waarom je echt bij ons moet zijn voor een gaaf ontwerp en de uitvoering van  jouw PET-vilt, maar deze referentieprojecten kunnen je dat veel beter laten zien. Neem een kijkje bij de projecten die we hebben opgeleverd. 

Diverse projecten 

Er zijn al vele projecten gerealiseerd met de PET-vilt producten van Tacito. Zowel bedoeld om de akoestiek te verbeteren als ook voor een mooie wand en/of plafond aankleding.

bekijk voorbeelden

JFC 

Een aula vol jongeren, muzieklokalen, maar ook stilteplekken en werkkamers van docenten. Geluidsoverlast is op zijn zachtst gezegd een uitdaging op een middelbare school. Het JFC in Barneveld benaderde Tacito voor een oplossing met PET-vilt.

bekijk dit project

Sport Society

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld en Wekerom. Zij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Voor een sfeervolle uitstraling kozen zij voor een lamellenwand van PET-vilt met daarin het logo van Sport Society verwerkt.

bekijk dit project

Pottery Direct

Nieuwbouw heeft volop voordelen, maar kampt ook met een veelvoorkomend probleem: een slechte akoestiek. Door het gebruik van harde materialen voor de vloeren, wanden en plafonds heb je vaak last van een vervelende galm in je nieuwe huis of bedrijfspand. Dit ervoeren ze ook bij Pottery Direct in hun nieuwe bedrijfspand in Barneveld. Ze schakelden Tacito in voor verschillende oplossingen met PET-vilt.

bekijk dit project