Offerte?

Akoestische plafonddecoratie

De Tacito akoestische plafondtegels van PET-vilt (ook wel PET-felt) zijn een geweldig alternatief voor het standaard systeemplafond. Ze zien er niet alleen veel beter uit, ze absorberen ook het geluid en de galm in iedere ruimte. De ideale oplossing dus voor jouw kantoor, school, restaurant of hotel.

Plafondtegels van PET-vilt

Tegenwoordig zitten we vaak met meer collega’s of klasgenoten in één ruimte. Denk maar aan de kantoortuinen en leerpleinen. Het kan er prachtig uitzien, maar voor het geluid is het niet optimaal. Het wordt al snel rumoerig en dat komt de productiviteit en concentratie niet ten goede. De akoestische plafondtegels van Tacito lossen dit probleem op.

De akoestische en gestructureerde plafondtegels zijn gemaakt van PET-vilt. De vilten plafondtegels absorberen galm en dempen het geluid. Zo verminder je de afleiding en creëer je meer rust in de ruimte om beter te kunnen werken en leren.

Kies uit de kleuren en structuren om jouw unieke plafond te ontwerpen.

Gerhard

"Wil je advies op maat voor de akoestische aankleding van jouw ruimte? Wij helpen je graag met oog voor design en duurzaamheid."

Gerhard veldhuizen

De ideale aankleding voor