Offerte?

PET-vilt is duurzaam

Met PET-vilt kleed je iedere ruimte op een milieuvriendelijke manier aan. PET-vilt is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Deze gebruikte flessen worden gerecycled tot polyesterkorrels, waarvan PET-vilt wordt gemaakt. Ook na gebruik kan PET-vilt volledig gerecycled worden. Dat maakt PET-vilt tot een prachtige duurzame oplossing voor ieder interieur.

Geweldig voor betere akoestiek

Groot voordeel van PET-vilt is dat het geluiddempend is. Werk je in een kantoor met meer mensen samen? Of galmt het in je woning? Door PET-vilt toe te passen in het interieur, verbeter je direct de akoestiek. Een goede akoestiek zorgt voor een fijne leefomgeving en een prettige werksfeer. Het zorgt voor rust en komt de productiviteit ten goede.

Breed toepasbaar in iedere ruimte

Van kantoor tot restaurant en van woning tot school. De veelzijdigheid, brede toepasbaarheid en akoestische meerwaarde maken PET-vilt geschikt voor iedere ruimte. Denk aan een bijzondere aankleding van de wand in een luxe hotel, een strakke scheidingswand in een kantoor of een prachtig plafond in een praktijkruimte van de pedicure.

Stijlvol én functioneel

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van PET-vilt bij Tacito. PET-vilt is een materiaal dat wij goed kunnen bewerken tot de uitwerking die jij voor ogen hebt. Het vilt heeft een stijlvolle uitstraling en is bovendien heel functioneel. PET-vilt is daarmee een geweldig alternatief voor de standaard wand- en plafondtegels.

In 36 kleuren te snijden en te beprinten

Ga je voor fris blauw of voor zonnig geel? Of houd je het liever neutraal in een grijstint? Bij Tacito sta jij aan het roer en kun je zelf bepalen voor welke kleur jij gaat en wat past in jouw interieur. Liever iets compleet out-of-the-box? Dan ben je bij Tacito aan het juiste adres. Wij kunnen PET-vilt zelfs beprinten en geven je hierin graag advies.