Offerte?

PET-vilt in hotels 

Verbeter de akoestiek in het hotel met de akoestische oplossingen van PET-vilt van Tacito. De juiste akoestiek is cruciaal in een hotel. Natuurlijk in de kamers, maar denk ook aan de vergaderruimte, de gangen, het restaurant en de lobby. De harde materialen die vaak gebruikt worden bij de bouw van hotels reflecteren geluid en zorgen voor meer geluidsoverlast. Met de Tacito-oplossingen van PET-vilt ga je dit tegen, zonder de esthetiek uit het oog te verliezen.

Voorkom geluidsoverlast in je hotel

Een hotel is lang niet alleen een plek om te overnachten, maar ook om te ontmoeten, te werken, te dineren, voor zakelijke meetings, vergaderingen en congressen. Voor een aangenaam verblijf is een goede akoestiek essentieel. Tussen de kamers én in de algemene ruimtes, zoals de vergaderruimte, de receptie, het restaurant en in de gangen.

Een goede geluidsisolatie voorkomt geluidsoverlast en draagt bij aan een aangename sfeer. Tacito heeft diverse akoestische oplossingen ontwikkeld van PET-vilt voor hotels, waaronder plafond- en wanddecoratie en scheidingspanelen. Door bijvoorbeeld de akoestiek in de gang aan te pakken, demp je het geluid, zodat het rumoer de gastenverblijven niet bereikt. In het restaurant verstaan gasten elkaar beter en hoeven ze niet hun stem te verheffen. En hoe fijn is het voor de gast om in alle rust in te checken zonder afleiding?

Akoestische oplossing met oog voor design

De esthetiek speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste akoestische oplossing in een hotel. Speciaal voor hotels ontwerpt Tacito akoestische oplossingen van PET-vilt die passen bij de uitstraling van het hotel. Van een praktisch plafond tot een opvallend scheidingspaneel, waarmee je de ruimte verdeelt. Ga je voor een akoestische oplossing, terwijl je dat er niet aan af ziet? Of wil je juist een opvallend design aan de wand, dat perfect past in het interieur?

Advies op maat

Wil je weten hoe Tacito de akoestiek in jouw hotel verbetert? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Om jou het totaalplaatje te kunnen aanbieden, werken we samen met architecten en interieurbouwers.