Offerte?

Wat is PET-vilt?

PET-vilt of PET felt is een duurzaam en veelzijdig materiaal, dat geweldige akoestische prestaties biedt. PET-vilt is een zacht, maar stevig vilt, gemaakt van gerecycled PET. PET is het soort plastic dat je vindt in waterflessen of frisdrankflessen. Aan het einde van de levensduur kun je PET-vilt opnieuw 100% recyclen. De optimale duurzame akoestische oplossing dus!

Veelzijdig vilt

PET-vilt is heel veelzijdig en verkrijgbaar in een hele reeks aan kleuren. Bovendien kunnen we PET-vilt goed bewerken en werkt het egaliserende materiaal oneffenheden feilloos weg. Dat maakt PET-vilt geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van een effen witte kantoormuur tot een kleurrijk plafond in een tandartspraktijk. En wat dacht je van een uniek op maat gemaakt kunstobject van PET-vilt?

Waarvoor zet je PET-vilt in?

PET-vilt is dankzij zijn akoestische voordelen breed inzetbaar. Zo kun je PET-vilt inzetten voor:

Van kantoor tot restaurant en school. Van thuis tot hotel. Met PET-vilt kleed je iedere ruimte stijlvol aan. In principe kun je de hele ruimte bedekken met PET-vilt, behalve de vloer. Een fijn pluspunt is dat de bekleding egaliseert. Heb je bijvoorbeeld gipsplaten op de muur of het plafond en zie je de naden nog? Met PET-vilt is dat geen probleem en werk je de oneffenheden feilloos weg.

PET-vilt producten zijn een milieuvriendelijk ontwerpalternatief, dat zowel stijlvol als functioneel is. Grote voordelen van PET-vilt zijn dat het brandvertragend werkt (klasse B1) en het helpt bij het absorberen van omgevingsgeluid.

PET-vilt: de duurzame oplossing

PET-vilt is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is bovendien zelf ook 100% recyclebaar. Dat maakt PET-vilt de ideale duurzame oplossing voor ieder interieur. Daarbij werkt PET-vilt isolerend. In de zomer houdt het de warmte buiten en in de winter houd je de warmte binnen. Geen overbodige luxe voor je energierekening!

Vertel mij meer over PET-vilt    Bestel direct online