Offerte?

PET-vilt thuis

Met PET-vilt kun je alle kanten op. Van bijzondere kunst aan de muur tot onderleggers voor op tafel en van een one-of-a-kind stoel tot een toffe lamp. En wat dacht je van een soundproof kamer voor je drummende puber? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met dit veelzijdige duurzame materiaal. 

Fijne akoestiek in huis

PET-vilt panelen zorgen voor een warme uitstraling in huis. Vaak wordt PET-vilt ingezet om de akoestiek te verbeteren. PET-vilt absorbeert geluid, in tegenstelling tot harde materialen die het lawaai reflecteren. Door PET-vilt toe te passen in je interieur ga je dit tegen en creëer je een fijne akoestiek in huis.

Thuiswerkplek zonder afleiding

Steeds meer mensen werken thuis, maar soms is dat verre van ideaal. Bijvoorbeeld als je thuis werkt en je de kinderen hoort spelen of je partner aan het overleggen is. Hoe creëer je een fijne thuiswerkplek, waar je ongestoord gefocust kan werken?

Tacito biedt oplossingen van PET-vilt die de akoestiek in je thuiskantoor verbeteren, zodat jij in alle rust aan de slag kunt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, zodat je er qua styling alle kanten mee op kunt. Denk aan de akoestische wandpanelen of plafonddecoratie. Om je ook af te sluiten van visuele afleiding, zijn de roomdividers van PET-vilt ideaal. Ze bieden je privacy en absorberen geluid.

Advies op maat

Wil je een advies op maat voor PET-vilt in jouw interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze interieuradviseur helpt je graag verder.