Offerte?

PET-vilt in restaurants

De PET-vilt producten van Tacito lenen zich perfect om de akoestiek in restaurants te verbeteren. De wanddecoratie, wandpanelen en plafonddecoratie absorberen geluid, zodat je gasten elkaar goed kunnen verstaan tijdens het diner en geen last ondervinden van hinderlijke rumoer. Met de scheidingspanelen van PET-vilt creëer je intieme hoekjes, waar je gasten in alle rust en privacy heerlijk kunnen dineren. 

Akoestiek in restaurants verbeteren

Een goede akoestiek is onmisbaar in een restaurant. Veel mensen zitten en praten bij elkaar in een relatief kleine ruimte. Is de akoestiek goed, dan valt het de gast niet direct op. Is de akoestiek daarentegen slecht, dan zorgt dit al snel voor irritatie. Gasten kunnen elkaar niet goed verstaan en verheffen hun stem. Dit zorgt voor een domino-effect: aan de tafel ernaast gaan de gasten ook luider praten en de geluidsoverlast wordt erger.   

Hoe creëer je rust in de tent? Met PET-vilt verbeter je de akoestiek in je restaurant met oog voor design en duurzaamheid. De wanddecoratie, plafonddecoratie, scheidingspanelen en printpanelen van PET-vilt dempen galm en absorberen geluid. Met de scheidingspanelen ga je daarbij ook nog visuele afleiding tegen en creëer je een unieke beleving voor je gast. 

Design

In een restaurant speelt naast de akoestiek het interieur en de styling een grote rol in de beleving van de gast. Kleuren, vormen, prints: met de Tacito-producten van PET-vilt kun je alle kanten op. Kies je voor onopvallende plafondpanelen van PET-vilt of ga je liever voor een wanddecoratie met opvallend design als eyecatcher in de ruimte? Onze interieuradviseur denkt graag met je mee.  

Advies op maat

Wil je betere akoestiek in jouw restaurant? Tacito geeft je advies over hoe je de geluidsoverlast en de galm kunt verminderen en de akoestiek verbetert met aandacht voor design. Om het project van a tot z voor jou te verzorgen, werken we samen met interieurbouwers en architecten. Neem contact met ons op voor een advies op maat.