Offerte?

PET-vilt Sport Society

Sport Society is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld en Wekerom. Zij zijn een sfeervolle exclusieve fitness studio van ca. 400m2, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Voor een sfeervolle uitstraling kozen zij voor een lamellenwand van PET-vilt met daarin het logo van Sport Society verwerkt.

Bij de opening van de sportschool in Achterveld werd gekeken naar een sfeervolle wand in het interieur. In overleg met Tacito kwam men op het idee om het logo in een zogenaamde Lamellenwand te verwerken. Een PET-vilt lattenwand bestaat uit een achterwand van PET-vilt panelen met haaks daarop verticale PET-vilt stroken van 4 cm in de uitsparingen van het achterpaneel gemonteerd. Het logo wordt vervolgens tussen verticale stroken verwerkt.

Visuele uitstraling

Door het toevoegen van het logo aan de lamellenwand ontstaat een mooi geheel. Wanneer men er recht voor staat ziet men een scherp logo maar vanaf de zijkant ontstaat een minder scherp beeld waardoor het een mooie dynamische uitstraling krijgt.

Goede akoestiek met PET-vilt

PET-vilt draagt bij aan een goede akoestiek in iedere ruimte. Dit unieke materiaal beschikt over sublieme geluidsabsorberende eigenschappen. Ook in een sportruimte waar meerdere personen tegelijk actief zijn is het toepassen van PET-vilt een perfecte oplossing om de akoestiek te verbeteren.

Logowand

Onze PET-vilt panelen lenen zich uitstekend voor een logowand in je bedrijf. Naast de toepassing van een lamellenwand zijn er ook andere varianten om het logo in PET-vilt weer te geven. Voeg daarbij dat het PET-vilt in meer dan 36 kleuren beschikbaar is. Dan is er vaak wel een mogelijkheid om de huisstijl in PET-vilt uit te voeren