Offerte?

Diverse projecten 

Er zijn al vele projecten gerealiseerd met de PET-vilt producten van Tacito. Zowel bedoeld om de akoestiek te verbeteren als ook voor een mooie wand en/of plafond aankleding. Bekijk hier foto's van een selectie van gerealiseerde projecten. 

Van kantoor tot restaurant en school. Van thuis tot hotel. Met PET-vilt kleed je iedere ruimte stijlvol aan. In principe kun je de hele ruimte bedekken met PET-vilt, behalve de vloer. Een fijn pluspunt is dat de bekleding egaliseert. Heb je bijvoorbeeld gipsplaten op de muur of het plafond en zie je de naden nog? Met PET-vilt is dat geen probleem en werk je de oneffenheden feilloos weg.

Mooie muur op maat

Dankzij de veelzijdigheid van PET-vilt kun je de uitstraling creëren die jij wilt. Wat dacht je van een wandpaneel met groeven als lambrisering? Door te spelen met kleuren en patronen krijg je een bijzonder effect in iedere ruimte. Heb je een eigen design in gedachte? Wil je een wandpaneel op maat voor jouw bedrijf of huis? Neem contact met ons op en we maken graag een voorstel voor je.

PET-vilt voor een goede akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor een prettige leefomgeving. Het geeft een gevoel van rust en het komt onze productiviteit en energie ten goede. PET-vilt draagt bij aan een goede akoestiek in iedere ruimte. Dit unieke materiaal beschikt over sublieme geluidsabsorberende eigenschappen. Bovendien is PET-vilt snel en eenvoudig te installeren. Dat maakt PET-vilt de perfecte oplossing voor iedere ruimte waar je de akoestiek wilt verbeteren.

 

Plafond van PET-vilt

Onze wandpanelen kunnen ook aan het plafond gemonteerd worden. Hiernaast zie je een voorbeeld van een lattenwand aan het plafond in een restaurant.