Offerte?

Dubbel V-Paneel

van PET-vilt voor op de muur

Geef uw kantoorinrichting een modern randje met onze Dubbele V-Paneel. Met diepe V-groeven die subtiel gevuld kunnen worden met kleur, biedt dit paneel een unieke esthetiek. Kies uit een breed palet van meer dan 36 kleuren en ontdek 8 diverse grafische patronen. Het resultaat? Een dynamisch 3D-effect dat niet alleen de visuele aantrekkingskracht verhoogt, maar ook een inspirerende omgeving creëert voor uw werkplek.

Mogelijkheden

Verrijk uw ruimte met het Dubbele V-Paneel. Mix & match uit meer dan 36 unieke kleuren en 8 doorlopende patronen voor een unieke en opvallende wandbekleding die uw interieur karakter geeft.

Ga je voor neutraal of levendig? Bij Tacito profiteer je van alles wat PET-vilt jou te bieden heeft. Varieer in kleur samen met de meer dan 36 kleuren uit ons assortiment. 

Bestel dit paneel

akoestische-wandpaneel-pet-vilt-natureson
akoestische-wandpaneel-pet-vilt-natureson_1

Specificaties PET-vilt

• Gemaakt van gerecyclede PET-flessen

• Uitstekende akoestische eigenschappen

• Kleurvast

• Slijtvast

• UV-gestabiliseerd

• 100% recyclebaar

 

Brandveiligheid PET-vilt

Brandclassificatie: B – s2, d0, uitleg>>
Op verzoek kunnen wij een classificatierapport toesturen.

Afmetingen van het Dubbele V-Paneel van PET-vilt

Bepaal zelf de kleur van het Dubbele V-Paneel met de meer dan 36 kleuren uit onze kleurenrange. De kleuren in dit voorbeeld zijn ter illustratie. Maak een keuze uit de genoemde formaten of neem contact op voor een afwijkend formaat.

Bestel dit paneel