Offerte?

Duurzaam PET-vilt

PET-vilt is een prachtig duurzaam materiaal. Bij Tacito maken we exclusief gebruik van 75% gerecyclede polyestervezel (van PET-flesvlok) voor een milieuvriendelijk en recyclebaar PET-viltproduct. Dat zorgt voor een relatief lage opgenomen energie. Ons afval en productieafval hergebruiken we of recyclen we waar mogelijk. Een verontreinigd Tacito polyestervezelpaneel kun je na gebruik opnieuw recyclen.

Geen chemische bindmiddelen

Onze PET-vilt panelen bevatten geen chemische bindmiddelen, zoals formaldehyde. Het akoestische PET-vilt paneel is gemaakt van 100% polyestervezels. Tacito polyestervezels ondersteunen een veiligere luchtkwaliteit binnenshuis en worden geen potentiële luchtverontreinigende stof.

Isolerend

Dubbel duurzaam zijn de PET-viltproducten van Tacito. Niet alleen het materiaal zelf is duurzaam, maar het werkt ook nog eens duurzaam. Door de isolerende werking houden de PET-vit panelen de warmte binnen in de winter en de warmte buiten in de zomer. Daardoor hoef je minder te stoken of gebruik te maken van de airco: goed voor het milieu én voor je energierekening.

ISO-gecertificeerd

Tacito zet zich in voor een beter milieu. Hoe we dat doen? Door duurzaam te ondernemen en dit continu te bewaken en te verscherpen waar dat kan. Onze kwaliteitssystemen en milieubeheersystemen zijn dan ook ISO 9001 en ISO 140001 geaccrediteerd.