Offerte?

Akoestische printpanelen

Design en functionaliteit komen samen in de akoestische printpanelen van Tacito met de zachte texturen, krachtige kleuren en grafische patronen. Heb je overlast van geluid in je kantoor, restaurant, school, hotel of thuis? Onze printpanelen zijn de perfecte oplossing voor iedere rumoerige ruimtes met harde oppervlakken.

Dankzij de zachte structuur en de patronen absorberen deze akoestische panelen geluid als geen ander. Of je ze nu inzet voor je muren, plafonds of als scheidingswand.

Prachtige praktische printpanelen

Ga je voor grafisch en kleurrijk of houd je het liever rustig? Wil je alle muren of plafonds bedekken of ga je voor een subtiel scheidingspaneel? Bij Tacito kun je alle kanten op en ontwerpen we een printpaneel in de stijl die jij voor ogen hebt. 

Kies een patroon en geef aan welke kleuren je aanspreken. Vind je het lastig om te bepalen wat past in jouw ruimte? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag met een ontwerp op maat.

Gerhard

"Wil je advies op maat voor de akoestische aankleding van jouw ruimte? Wij helpen je graag met oog voor design en duurzaamheid."

Gerhard veldhuizen

De ideale aankleding voor